آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

چای، مغز را تقویت می کند

محققان دریافتند افرادی که به طورمنظم چای می نوشند دارای مناطق مغزی با سازماندهی بهتری هستند و در نتیجه در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشند، عملکرد شناختی سالمی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 23
کد خبر: ۲۳۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فنگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ملی سنگاپور، در این باره می گوید: «نتایج ما اولین شواهد در مورد تاثیر مثبت نوشیدن چای را بر ساختار مغز نشان می دهد و بیان می کند نوشیدن منظم چای تاثیر حفاظتی در مقابل زوال سازماندهی مغز ناشی از افزایش سن دارد.»

 

به گزارش مهر تحقیقات قبلی اثبات کرده اند که نوشیدن چای برای سلامت انسان مفید است و تاثیرات مثبت آن شامل بهبود خلق و خو و پیشگیری از بیماری قلبی-عروقی است.

 

در این مطالعه، تیم تحقیق داده های مربوط به سلامت، سبک زندگی و سلامت روانی 37 فرد بزرگسال بالا 60 سال را جمع آوری کرد.

 

شرکت کنندگان در معرض تست های نوروروانشناختی و اسکن MRI هم قرار گرفتند.

 

با بررسی عملکرد شناختی شرکت کنندگان و نتایج تصویربرداری، تیم تحقیق دریافت افرادی که حداقل 4 بار در هفته و به مدت حدود 25 سال چای سبز یا چای سیاه می نوشیدند مناطق مغزی شان به شیوه ای موثرتر عمل می کرد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار